Sportkiadványok

Cégünk a labdajátékok népszerűsítése mellett tette le a voksot!

Fő profilunk az NB I-es, NB II-es és NB III-as labdarúgó, kosár-, valamint kézilabda- és futsalcsapatok plakátjainak és műsorfüzeteinek elkészítése. Munkatársaink jelentős része sportoló és sportrajongó, ebből adódóan ragadtuk meg az ötletet sportkiadványok elkészítéséhez, és a sporthoz való kötődésünk miatt e feladatunkat szívvel-lélekkel végezzük.

sportplakát

A sportplakátok közepén helyezkedik el a csapatról készített fotó és itt találhatók meg az adott szezon hazai mérkőzéseinek időpontjai is. Ezt a felületet a vállalkozók hirdetései veszik körbe. A plakát megjelenik a rajongók falain, a vállalkozóknál, üzlethelyiségekben és az adott város több pontján is. A műsorfüzet egy harmonikaszerűen összehajtható kiadvány, amely a csapat információin, csapatfotóján és az adott szezon összes mérkőzésein kívül tartalmazza a vállalkozók színes hirdetését.

sportplakát

Élvonalbeli csapatainknak műsorfüzeteinket lapozható, tűzött formában készítjük. Ezen kiadványokat a játékosok adatai és fotói mellett nyilatkozatokkal is kiegészítjük. A műsorfüzetet elsősorban a mérkőzéseken a sportklub terjeszti, továbbá a hirdető vállalkozók lehetőségeik szerint népszerűsítik ügyfeleik körében. A sportág rajongói ebben a füzetben vezethetik a csapat aktuális mérkőzéseinek eredményét és a helyezésüket is. Kiadványaink rendkívül kedveltek és hasznosak a sportegyesületek, a vállalkozók és nem utolsósorban a helyi lakosok, vásárlók körében.