Bemutatkozás

A The Best Reklám Hungary Kft. 2004-ben családi vállalkozásként indult. Több évtizedre visszanyúló, a sport – és elsősorban a labdarúgás – szeretete, s lelkes támogatása adott alapot, ötletet sportklubok plakátjainak és műsorfüzetének elkészítéséhez. Mindez először a környékbeli, majd országosan a megyei első osztályú csapatok megkeresésével kezdődött, ma pedig már NB II., NB III. labdarúgó egyesületek mellett partnereink között tudhatjuk többek között az NB I-ben szereplő Budapesti Honvéd FC, Debreceni Vasutas SC-TEVA és a Szombathelyi Haladás FC klubjait is. A futballcsapatok mellett más sportágakban is jelen vagyunk, készítettünk már kiadványt jégkorong, futsal és kézilabda csapatoknak is. Jelenleg a Siófoki KC, Sport36-Komló, DVSC-TVP kézilabdacsapatokkal, valamint a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapattal állunk kapcsolatban.

reklám
Kiemelkedő partnereink között tudhatjuk a kosárlabdacsapatok közül a Paksi ASE, Sopron KC, Kaposvári KK, Szombathelyi FALCO, Kecskeméti KTE, Egis Körmend, Zalakerámia ZTE KK, CMB Cargo-UNI Győr NB I-A, valamint a Békési SZSK, Metal-Work Bonyhádi KSE, Motax Concordia KC Pápa NB I-B csoportos csapatait. Csapataink körét folyamatosan bővítjük. Az országban elsőként indítottuk útjára kiadványainkat sportszervezetekkel szerződve, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsük őket és a kiadványokon szereplő vállalkozásokat egyaránt.
A tulajdonosok vendéglátói múltjából adódóan indult útjára tevékenységi körünk bővítéseként a pizzériáknak készített szóró étlap és tányéralátét. Mára már közel száz étteremmel állunk kapcsolatban és kiadványaink országszerte megtalálhatók. Kuponkiadványunk szintén nagy múltra visszatekintő termékünk, amellyel a helyi vásárlóknak szeretnénk kedveskedni kedvezmények biztosításával.
Ezeket a kiadványokat KUPONKOKTÉL néven jelenleg Lajsz András koktélkirály nevével fémjelezzük. Minőségi termékeink elkészítésével legfontosabb célunk partnereink, ügyfeleink elégedettsége, hiszen cégünket csakis az elégedett ügyfelek teszik sikeressé.

Mottónk, amely elmond mindent tevékenységünkről:
“Ha valakinek jól megy az üzlete, az akar reklámozni, akinek nem, annak muszáj reklámoznia!”

Reméljük hamarosan Önt is BEST reklámozóként vagy partnerként üdvözölhetjük!

The Best Reklám Hungary Kft.

TAKÁCS LÁSZLÓ
tulajdonos